Aksesore ditelindje. Veshje karnavale për djem e vajza me personazhe të njohur filmash.

Ora,abazhure,jasteke me personazhe dhe aksesore te tjere per dhoma femijesh.
Aksesorë të ndryshëm (karfica, rrathë koke, sete të ndryshme zbukurimi etj).
RIKIRO © Të gjitha të drejtat e rezervuar -| English