Shoqëria “KID’S LAND”sh.p.k ka si objekt të aktivitetit të saj importin dhe shitjen e lodrave për fëmijë & artikujve për bebe. Suksesi ynë mbështetet në gamën e pafund të produkteve dhe shërbimeve cilësore që ne ofrojmë.Profili i shoqërise

Aktivitete
Partnerë të huaj

Mundësi punësimi
Aplikime për kartë
Reklama
Në supermarketin dhe dyqanet RIKIRO ju do të gjeni një gamë të pafund artikujsh për fëmijët deri në 14 vjeç, gjithashtu edhe produkte kozmetike për të rritur, artikuj shtëpiake etj...
Produktet tona
Produkte dhe aksesorë.
Lodra për vajza
Lodra për djem
Artikuj shtëpiakë
Veprimtari të ndryshme zbavitëse
Aktivitete të ndryshme
Galeria fotografike

RIKIRO © Të gjitha të drejtat e rezervuara -| English